WORLDTECH
WORLDTECH

اولین وبلاگ رسمی تکنولوژی و فناوری ایرانیان
منوي اصلي
صفحه اصلي
پروفايل مدير
عناوين وبلاگ
آرشيو وبلاگ
پست الكترونيكي

درباره وبلاگ
سلام در این وبلاگ قراره که از برترین تکنولوژی های جهان حرف بزنییم که تا به حال بسیار پر طرفدار بودند که آدم حال میکنه پی با برترین ها در اختیار شما هستیم نظرات خود را برای ما ارسال کنید سازنده وبلاگ:omid
آرشيو
هفته سوم دی 1392
هفته سوم بهمن 1392
هفته چهارم دی 1392
هفته سوم بهمن 1391
هفته دوم بهمن 1391
هفته چهارم دی 1391
هفته سوم دی 1391
هفته دوم دی 1391
هفته چهارم بهمن 1391
هفته دوم بهمن 1391
هفته اول بهمن 1391
هفته چهارم دی 1391
هفته دوم دی 1391
هفته سوم بهمن 1391
هفته دوم بهمن 1391
هفته اول بهمن 1391
هفته چهارم دی 1391
هفته سوم دی 1391
هفته دوم دی 1391
هفته سوم بهمن 1391
هفته دوم بهمن 1391
هفته اول بهمن 1391
هفته چهارم دی 1391
هفته دوم دی 1391
هفته چهارم بهمن 1391
هفته سوم بهمن 1391
هفته دوم بهمن 1391
هفته اول بهمن 1391
هفته چهارم دی 1391
هفته دوم دی 1391
هفته دوم بهمن 1391
هفته اول بهمن 1391
هفته چهارم دی 1391
هفته دوم دی 1391
1391
نويسندگان
omid
امید
محمد حسینی
کد هاي جاوا

ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 25
بازدید دیروز : 123
بازدید هفته : 25
بازدید ماه : 408
بازدید کل : 90465
تعداد مطالب : 330
تعداد نظرات : 15
تعداد آنلاین : 1


< id=WindowsMediaPlayer1 height=45 width=150
classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6 style="border-style: ridge; border-width: 1px">
























کد اهنگ


 


دریافت کد آهنگ




< src=http://reader.webgozar.com/feedreader/reader.aspx?Feed=http://smsrooz.com/post/rss&maxFeed=5 language=java>
جدید ترین جنگ افزار ها  <-PostCategory-> 

نسخه چاپيارسال به دوستانجدید ترین جنگ افزار ها

 
الجزيره: ايران جديدترين فناوري‌هاي نظامي خود را آزمايش مي‌كند

خبرگزاري فارس: تلويزيون الجزيره در گزارشي از رزمايش "مدافعان آسمان ولايت2" با تاكيد بر توانمندي‌هاي دفاعي ايران در مقابله با تهديدات از آزمايش جديدترين فناوري‌هاي نظامي خبر داد.

خبرگزاری فارس: الجزيره: ايران جديدترين فناوري‌هاي نظامي خود را آزمايش مي‌كند

به گزارش فارس،‌ شبكه تلويزيوني الجزيره در گزارشي از آغاز رزمايش مشترك نيروي هوايي ارتش و سپاه پاسداران اسلامي ايران با اشاره به وسعت اين رزمايش به مساحت 600 هزار كيلومتر مربع اعلام كرد: ايران جديدترين و پيشرفته‌ترين فناوري‌هاي نظامي خود را آزمايش مي‌كند. بنا بر اين گزارش، رزمايش مدافعان آسمان ولايت 2 نمايشي از توانمندي نيروي هوايي ارتش و سپاه براي دفاع از حريم هوايي كشور و مقابله با هرگونه حمله هوايي اسرائيل به تاسيسات هسته‌اي است.اين گزارش افزود: ايران در اين رزمايش جديدترين موشك‌هاي ضد كروز و موشك‌هاي "SAM6" و "M1" را براي مقابله با هواپيماهاي جنگنده آزمايش مي‌كند.الجزيره به نقل از "اميرعلي حاجي‌زاده" فرمانده هوا فضاي سپاه گفت: شرايط رزمايش براي مقابله با دشمن فرضي كاملا غافلگيرانه است و در شرايط كاملا طبيعي و واقعي برگزار خواهد شد.اين گزارش تاكيد كرد: مقامات ايراني بارها با تكذيب ادعاي غرب مبني بر ساخت سلاح‌هاي هسته‌اي بر حق خود براي استفاده صلح‌آميز از انرژي هسته‌اي تاكيد كرده‌اند.دقايقي پيش، مرحله اول رزمايش بزرگ مدافعان آسمان ولايت 2 كه از صبح روز گذشته در محل قرارگاه عملياتي اين رزمايش آغاز شد با دستيابي كامل به اهداف از پيش تعيين شده پايان يافت. انتهاي پيام/+


 

 


بسم الله الرحمن الرحیم

در جنگ، یکی از اهداف نابودی توان اقتصادی، صنعتی و نظامی دشمن است و این کار معمولا با حملات هوایی و موشکی انجام می پذیرد. ایران تا سال 89 برای مقابله با این تهدیدات به ویژه تهدید موشک های کروز و هوا به زمین، توان مناسبی نداشت. تنها سامانه ی روسی تور ام-1 آن هم به تعداد محدود وظیفه ی دفاع از سایت های اتمی و مراکز حساس نظامی را بر عهده داشتند. در سال 89 سامانه ای به نام مصباح 1 برای مقابله با تهدید موشک ها رونمایی شد که بحث های زیادی را بر انگیخت. در این جا پیرامون کارآمد بودن آن صحبت می کنیم.

مصباح 1، یک توپ ضد هوایی کششی است که به وسیله ی یک سیستم هدایت، هدف را شناسایی، رهگیری و منهدم می کند. اجزای این سامانه به شرح است:

تصویر
1:شاسی و پایه ها
شاسی این سامانه مشابه سامانه ی سماوات (اورلیکن) است که قادر به چرخش 360 درجه در اطراف و چرخش بین زوایای منفی 5 درجه تا 92 درجه به سمت بالا و پایین است. پس از جمع شدن می توان آن را توسط کامیون روی 4 چرخ کشید.

2:توپ ها و خشاب های آنها
مصباح-1 از 4 توپ دو تایی Zu-23-2 استفاده می کند. هر کدام از توپ ها توانایی شلیک 1000 گلوله در دقیقه را دارند و با اندکی محاسبه عدد 8000 گلوله در دقیقه برای تمام سامانه محاسبه می شود. اما نرخ آتش مصباح 1 نصف این عدد یعنی 4000 گلوله در دقیقه اعلام شده است که می تواند صرفا برای ذخیره ی مهمات باشد. جمعا 8 خشاب در وسط و کناره ها قرار می گیرند. ظرفیت هر خشاب 200 گلوله است. این یعنی گلوله ها ظرف 24 ثانیه شلیک مداوم به اتمام خواهند رسید. برد و ارتفاع توپ ها به ترتیب 2.5 و 2 کیلومتر است. سرعت دهانه ی گلوله ها 970-980 متر بر ثانیه است.

3:سیستم کنترل آتش
یکی از نکات مصباح 1 که اطلاعات کمی در مورد آن داریم سیستم کنترل آتش آن است. این سیستم از یک رادار و یک سامانه ی الکترواپتیکی و حرارتی تشکیل شده است که هر یک روی یک کانتینر نصب شده اند. مرکز کنترل و هدایت درون خود کانتینرهاست. مشخصات سیستم الکترواپتیکی ساخت صاایران، که بعضی منابع از آن به عنوان صافات نام برده اند، در دسترس نیست. اما با توجه به سامانه های مشابه ایرانی می توان بردی بین 15 تا 25 کیلومتر برای آن در نظر گرفت.
تصویر
رادار سامانه ی مصباح از نوع آرایه ی صفحه ای است و به احتمال زیاد تنها وظیفه ی جست و جو و کمک در هدف گیری را بر عهده دارد. تقریبا هیچ اطلاعاتی در مورد این رادار در دسترس نیست. تنها راداری که به آن شباهت دارد رادار ارتفاع پست سامانه ی HQ-9 چینی است که البته بسیار بزرگتر از رادار مصباح است. در هر حال به علت شباهت ساختاری دو رادار بعید نیست که ایران برای ساخت آن از چینی ها کمک گرفته باشد.
احتمالا هدفگیری اصلی بر عهده ی سیستم الکترواپتیکی است و رادار تنها نقش جست و جو و تا حدی کمک در هدف گیری را بر عهده دارد. مطمئنا سیستم کنترل آتش توانایی هدایت چندین توپ را به طور همزمان دارد.
تصویر

جوانب مثبت
ارزان قیمت بودن: توپ ها و شاسی از قبل در ایران تولید می شدند و قیمت چندانی ندارند بنابراین میتوانند به تعداد زیاد استفاده شوند.
نرخ آتش بالا: 4000 گلوله در دقیقه نرخ آتش کمی محسوب نمی شود. این مقدار برابر سیستم فالانکس آمریکایی است.
اتوماتیک بودن: این ویژگی نیاز به اپراتور برای هدفگیری را برطرف می کند و تنها یک نفر می تواند دستور شلیک را صادر کند.
استفاده از چندین سیستم برای کشف و رهگیری هدف: در این صورت بقاپذیری سامانه به شدت افزایش می یابد.
نیمه متحرک بودن: می شود به راحتی با کامیون قسمت های مختلف مصباح را به نقاط دیگر منتقل کرد که این یک قابلیت بسیار ارزشمند محسوب می شود.

جوانب منفی
برد و ارتفاع کم توپ: برد 2.5 کیلومتر و ارتفاع 2 کیلومتر برای مقابله با همه ی تهدیدات کافی نیست و زمان واکنش را نیز کم میکند
پراکندگی گلوله ها: توپ ها با فاصله از هم قرار گرفته اند بنابراین نابودی اهداف کوچک سخت تر می شود. این اهداف کوچک شامل موشک های کروز نیز می شود.
تصویر
سخت بودن تعویض خشاب ها: تعویض 8 خشاب که بعضی ها در نقاط با دسترسی کم قرار دارند کار آسانی نیست. هر شاسی پس از اتمام خشاب ها تا چند دقیقه غیر قابل استفاده می شود.
سرعت دهانه ی کم گلوله ها: 970 متر بر ثانیه سرعت زیادی نیست و میتواند باعث کم شدن دقت نیز بشود.

راهکارهایی برای ارتقای این سیستم
همه ی تجهیزات نظامی قابلیت ارتقا دارند و مصباح 1 هم از این قاعده مستثنی نیست. شاید دلیل این که نام آن مصباح "1" است نیز همین باشد.

توپ های این سامانه یکی از نقاط ضعف آن محسوب می شوند. برد آنها بسیار کم است. عمده ترین دلیل آن نیز کم بودن طول لوله نسبت به قطر آن است. همچنین سیستم تغذیه ی آنها از نوع خشابی است که تعویض آن بسیار وقت گیر می باشد. می توان با ساخت یک توپ جدید که سیستم تغذیه اش نواری و طول لوله اش بیشتر است این مشکلات را تا حدی برطرف کرد. همچنین می توان از شعله پوش های مدرن تر نیز در آن استفاده کرد. در بهترین حالت کالیبر توپ ها نیز افزایش می یابد که قدرت تخریب، برد و سرعت گلوله ها را زیاد می کند.

محل قرارگیری توپ ها مشکل پراکندگی گلوله ها را به وجود آورده. عمده ترین دلیل آن نیز ایجاد فضا برای خشاب ها است. در صورتی که روش تغذیه نیز عوض شود می توان توپ ها را به هم نزدیک تر کرد تا این مشکل نیز برطرف شود. شاسی و پایه ی این توپ در حال حاضر بزرگ و جاگیر است. در صورت تعویض توپ بهتر است این قسمت نیز تغییر کند.

اگر به جای توپ، از یک گاتلینگ استفاده شود می توان از این سامانه در ناوها نیز استفاده کرد. یکی از مشکلات ناو های ایرانی نبود سیستم های دفاع نزدیک است که با ساخت چنین سامانه ای توان آنها به شدت افزایش می یابد.

در صورتی که این سامانه به همراه موشک های زمین به هوای میثاق یا شهاب ثاقب بر روی یک خودروی زرهی شنی دار نصب شود می توان از آن برای پشتیبانی نزدیک نیروهای زرهی و پیاده استفاده کرد که توان قابل ملاحظه ای به نیروی زمینی خواهد داد.

به هر حال مصباح 1 در شکل کنونی هم می تواند برای دفاع از مراکز مهم نظامی و هسته ای استفاده شود و به همین شکل فعلی نیز توان دفاعی ایران را افزایش خواهد داد

با تشکر از دوست خوبم جناب امید.د

بر گرفته شده از میلیتاری
 


 


 


 



 

 

موشك شهاب 3 اولین موشك بالستیك میان برد ایران است. مدل اول این موشك كه با نام Shahab-3A شناخته میشود بردی برابر 1300 كیلومتر را دارست. مدل بعدی این موشك كه با نام Shahab-3B شناخته میشود از كلاهكی سنگین تر بهره میگیرد و توانایی هدف قرار دادن اهدافی در 2000 كیلومتری را داراست. نوع اخر این موشك Shahab-3d نامیده می شود كه بردی بین 2200 تا 3000 كیلومتر را داراست.
 

از سال 1986 گزارشهای دریافتی از ایران حاکی از برنامه توسعه و پیشرفت موشک بالستیکی میان بردی بود که نامهای مختلفی از قبیل Shahab 3،Shihab 3،Shehob 3 و یا Zelzal برای آن برگزیده شده بود.در سال 1993 ایران و کره شمالی همکاریهای بسیار نزدیکی را در جهت برنامه توسعه و پیشرفت موشکهای سوخت مایع یک مرحله ای No-dong 1 و No-dong 2 آغاز کردند و احتمالا در همان زمان پاکستان نیز برای توسعه و پیشرفت موشکهای Ghauri1/2 خود به این برنامه ملحق شد. طراحی موشک No-dong کره شمالی بر اساس تکنولوژی ساخت موشک روسی SCUD B بنا نهاده شده بود که بعدها نیز امتیاز ساخت موشکهای SCUD B و SCUD C را نیز در اختیار کره شمالی قرار داد و آنها نیز نسخه بعدی آن را به ایران فروختند.
موشکهای No-dong و شهاب ٣ که به نظر می‌آید طراحی آنها بر اساس موشکهای SCUD مدل B و C باشد شاید تنها در مقیاس (کوچکتر یا بزرگتر بودن) تفاوت اندکی با هم داشته باشند.
گزارشهای ارسالی از ایران حاکی از آن است که ایران در حال بررسی خرید امتیاز موشک شهاب No-dong کره شمالی و مجموع 150 فروند از این موشکها می‌باشد. همچنین ایران در نظر دارد که تمامی مراحل آزمایش برد و پرتاب این نوع موشکها را در داخل خاک ایران انجام دهد،زیرا کره شمالی با شرایط سختی برای این آزمایشها از قبیل :عدم صدور مجوز برای پرواز این موشکها بر فراز خاک ژاپن از سوی این کشور و فشار وارده از سوی چند کشور جهان از جمله آمریکا به کره شمالی برای ترک سریع برنامه‌های موشکی ایران روبه رو است .
در سال 1997 ایران مشغول انجام آزمایش و تست هفت موتور برای توسعه ی برنامه های موشکی خود بود که این موشک شهاب ٣ نامیده میشد. منابع خبری معتقدند که کره شمالی در فاصله سالهای 1994 تا 1995 تعداد اندکی موشک احتمالا 5 تا 12 فروند No-dong به همراه 4 خودروی مخصوص حمل موشک به ایران تحویل داده است و این تحویل‌ها به علت فشار چندین کشور به کره از جمله آمریکا متوقف شد و بار دیگر از سال 1997 از سر گرفته شد. آنچه به نظر می‌رسد این است که توسعه و ظهور موشک شهاب ٣ ابتدا با مجوز صنایع هوافضای ایران ودر نهایت مجلس به انجام رسید و وظیفه آزمایش و نگهداری و عملیاتی نگاه داشتن آن به صنایع موشکی همت در تهران سپرده شد که این مرکز با در اختیار داشتن موتورهای موشک و تانکرهای سوخت ساخته شده در یک مرکز بزرگ و وسیع زیر زمینی واقع در خوجان به خوبی از انجام ماموریت محوله برآمده است.

 


 


 


 



 

 

 

قبل از سال ۱۹۷۱ نیروی دریایی ایران بطور کل با تجهیزات ایالات متحده و بریتانیا اداره می‌شد. در طول ۸ سال بعد نیروی دریایی ایران ناوشکنهای مدرن انگلیسی و آمریکایی را به ناوگان خود اضافه نمود، شامل ناوشکنها، ناوچه‌ها، تعدادی شناور کوچک شامل قایقهای گشتی و هاور کرافت، همچنین شاه ایران چهار ناوشکن مدرن نیز به آمریکا سفارش داده بود که با سقوط شاه به ایران تحویل داده نشد و به این چهار ناوشکن به عنوان کلاس کید (به انگلیسی: Kidd class) به خدمت نیروی دریایی آمریکا در آمد.

در دهه ۱۹۷۰، ایران با برنامه گسترش نفوذ خود به اقیانوس هند اقدام به مجهز کردن ناوگان دریایی خود کرد که این مهم با وقوع انقلاب ایران (۱۳۵۷) در سال ۱۹۷۹، جنگ ایران و عراق و محدودیت بودجه به واقعیت نپیوست. این مسایل باعث شد تا نیروی دریایی با توانایی محدود در ابراز قدرت در خلیج فارس روبرو شود. بعد از انقلاب ایالات متحده تحریمهای اقتصادی، تجاری و نظامی، بخصوص بر نیروی دریایی وارد کرد که باعث زمین گیر شدن چندین کشتی شد.

در دهه ۹۰ نیروی دریایی ایران تعدادی قایق گشتی، زیردریایی، موشک ضد کشتی سطحی به ناوگان خود اضافه کرد، و کشتیهای غربی موجود را به موشکهایی که از چین، کره شمالی، روسیه خریده بود مجهز کرد و در همین زمان اقدام به برگزاری مانورهای متعدد با نیروی دریایی پاکستان و هندوستان کرد.

به معنی کشتی مهم سطحی، ایران دارای سه ناوشکن با عمر ۵۰ سال است که به صورت رزو در بندر بوشهر نگهداری می‌شود. نیروی دریایی ایران دارای کشتی فرماندهی(به انگلیسی: Capital ship) نیست، بزرگترین کشتیهای آن ۵ ناوچه و سه ناوچه سبک است که تمام آنها با موشک‌های مدرن چینی مجهز شده‌است (موشک نور). تمرکز اصلی نیروی دریایی ایران به نظر ساخت ناوچه‌ها، ناوچه‌های سبک، قایقهای تندرو بزرگ و متوسط است برای حمل موشک‌های مدرن.

سه عدد از پنج ناوچه (به انگلیسی: Vosper Mark5) هستند که ۲۵ سال از خدمت آنها می‌گذرد که البته موشکهای مدرن ضد کشتی چینی مجهز هستند. از عمر هر سه ناوچه سبک ایران ۳۰ سال می‌گذرد، که یکی از آنها (حمزه) در اصل یک کشتی تفریحی (به انگلیسی: Yacht) دولتی بوده‌است که هم اکنون به موشکهای مدرن مجهز است، که البته در بندر انزلی در دریای خزر پهلو گرفته‌است. هفت کشتی در مرزهای جنوبی ایران به وسیله ۳ زیر دریایی روسی تهاجمی کیلو کلاس (به انگلیسی: SSK Kilo) روسی و زیر دریایی‌های غدیر و نهنگ کلاس نیمه زیر دریایی حمایت می‌شوند، زیر دریایی‌های روسی کیلو کلاس به عنوان سریعترین زیردریایی‏های دیزلی جهان شناخته می‌شوند.

هسته اصلی قوای تهاجمی ایران چندین قایق موشک انداز کوچک چینی، فرانسوی، و ایرانی است. که شامل ۵ کشتی واکنش سریع (به انگلیسی: Catemaran) کت - ۱۴ (به انگلیسی: Cat-۱۴) چینی است که اخیرا طراحی و ساخته شده‌اند. باور بر این است که این کتمران‌ها توانایی حرکت با سرعت ۵۰ نات (۹۳ کیلومتر در ساعت) را دارند و بطور باور نکردنی سریع و بدون تکان می‌باشند که همه مجهز به آخرین مدل از موشکهای ضد کشتی (موشک نور) سی-۸۰۲ (به انگلیسی: C-۸۰۲) چینی هستند و بقیه ناوگان ایران شامل ۲۵۰ قایق گشتی ساحلی است.

در زمان دریادار شمع خانی ایران از روسیه تعدادی موشک یاخونت و موسکیت و اژدر اشکوال خرید که توان بازدارندگی ان را افزایش داد و با تولید موشک بالستیک رادار فعال خلیج فارس حالا دیگر توانایی انحدام اهداف را از ورای ۲۰۰ کلیومتری را دارا می‌باشد.

با دستور آیت الله خامنه‌ای از سال ۲۰۰۱ به بعد نیروی دریایی ایران با اورحال تجهیزات خود و با تجهیز آنها به موشک‏های کاملا بهینه سازی شده تونایی مقابله با تهدیداتی با برد ۳۰۰ کیلومتر را می‏باشد. ایران با راه اندازی خط تولید ناوشکن در بندر عباس در حال تعویض ناوچه‏های قدیمی خود با ناوچه‏های جدید تولید داخل است

 


 


 


 



 

 

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

 

**قایق موشک انداز ذوالفقار**

 

 

قایق تندروی موشک انداز ذوالفقار یک قایق تندروی گشت دریایی است که طراحی آن برای حمله سریع به دشمن صورت گرفته است.

شناور موشک انداز ذوالفقار به موشک‌هاى کوثر در نسل قدیم و نصر1 در نسل جدید مجهز مى‌شوند.

کارایی مناسب، سرعت بالا،‌ مانور سریع و هزنیه کم در مقابل کارایی بالا از ویژگی‌های شناور ذوالفقار است.

 

بدنه این شناور براساس استانداردهای جهانی طراحی و ساخته شده است كه از پیشرفته‌ترین تجهیزات بومی مخابراتی، ‌ناوبری و الكترونیك برخوردار است.

شناور ذوالفقار مدل جدیدی از شناورهای كلاس خود محسوب می‌شود كه با دارا بودن موشك‌های دریایی و سرعت مناسب قابلیت عملیات در شرایط مختلف دریایی را دارد.

 

ساخت تمامی اجزای شناورهای ذوالفقار همچون سیستم‌های رانش، شفت و پروانه و دیگر اجزاء در داخل کشور انجام میشود.

نام شناور:قایق تندروی موشک انداز ذوالفقار

کشور سازنده:ایران

نهاد سازنده:وزارت دفاع و پشیبانی نیروهای مسلح

وضعیت خدمت:عملیاتی و در حال تولید انبوه

خدمه:2 تا 4 نفر

تسلیحات:موشک های کروز نصر 1 و کوثر

 


 


 


 



 

 

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

 

**شناور تندروی راکت انداز سراج**

 

بدنه شناور سراج ۱، فایبرگلاس و به گفته وزیر دفاع بدنه این شناور براساس استانداردهای جهانی طراحی و ساخته شده است.

این شناور مجهز به امکانات پیشرفته بومى مخابراتى و ناوبرى الکترونیکى است.

این شناور از شناور های تندروی بلید رانر الگوبرداری شده است که از سریعترین شناورهای جهان است.این شناور قابلیت حمل راکت اندازهای دریایی 107 میلیمتری 11 لوله ای پایدار شده، رادار جستجوی دریایی با برد حدود 30 کیلومتر و تیربار 12.7 میلیمتری تبدیل نموده و در آینده به پرتابگرهای موشک و اژدر نیز تجهیز شده و در سال 90 به طور گسترده در خدمت واحدهای عملیاتی در تمام آب های جنوبی ایران قرار می گیرد.پیشینه سرعت این قایق بیشتر از 70 نات(بیش از 130 کیلومتر بر ساعت) است.

طراحی کابین در این شناور به گونه‌ای است که در سرعت بالا در داخل کابین، تغییرات ارتفاعی ناشی از حرکت بر روی آب و صدای چندانی احساس نمی‌شود. همچنین در شرایط طوفانی دریا سرنشینان آن شدت امواج را احساس نخواهند کرد.

با تشکر مجدد از اساتید میلیتاری

 


 


 


 



 

 

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

و اکنون...

 

**موشک کروز دریایی قادر**

 

موشک قادر که به دست توانمند متخصصان ایرانی ساخته شده و دارای کلاهک 200 کیلویی است و بیش از 200 كیلومتر برد دارد

وزیر دفاع در جمع خبرنگاران حوزه دولت در مورد ویژگی‌های این موشك‌ها گفت: موشك‌های كروز' قادر' ضد ناوچه و ضد ناو هستند و می‌توانند ناوهای سنگین را غرق كنند.پس از رونمایی از این موشک برخی از رسانه‌های غربی مدعی شدند این موشک یک موشک خارجی است که ایران تنها یک فروند از آن را در اختیار دارد و با اعلام اخبار دروغ قصد داشتند این موفقیت بزرگ را تحت الشعاع قرار دهند.
وی ادامه داد: امروز متخصصان زبده و کارآمد سازمان صنایع هوا و فضا با تولید و تحویل انبوه موشک قادر، علاوه بر نشان دادن توانمندی‌های بالای خود در تامین نیازمندی‌های موشکی نیروهای مسلح کشورمان، یکبار دیگر غرض ورزی و دروغ بودن ادعای رسانه های غربی را اثبات کردند.
وزیر دفاع با بیان اینکه موشک قادر از نوع کروز دریایی است، اظهار داشت: این موشک با برد حدود 200 کیلومتر و قابلیت آماده سازی و واکنش سریع می‌تواند اهداف دریایی از جمله ناوچه‌ها و ناوهای جنگی و اهداف ساحلی دشمن را منهدم کند.


سردار وحیدی، پرواز در ارتفاع پایین، قابلیت تخریب بالا، وزن کم، دقت عمل در انهدام اهداف مورد نظر را از ویژگی های موشک قادر برشمرد.
وزیر دفاع افزود: موشک قادر قابلیت شلیک از ساحل و از روی شناور با کلاس‌های گوناگون را دارد و با تجهیز نیروی دریایی سپاه و ارتش به این موشک پیشرفته توان عملیاتی این نیرو به نحو قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

با تشکر از اساتید محترم میلیتاری

 

 

 


 


 


 



 

 

 

 

به نام خدا

و اینک......

 

**موشک بالستیک دریایی خلیج فارس**

 

موشك بالستیك و هوشمند خلیج فارس با سرعتی مافوق صوت می‌تواند انواع ناوها و شناورهای دشمن را مورد اصابت قرار دهد.

سردار سرلشكر محمدعلی جعفری فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز در نشست خبری از تولید انبوه جدیدترین موشك بالستیك و هوشمند سپاه ضد اهداف دریایی خبر داد و گفت: دشمن توانایی ردگیری و خنثی كردن این موشك را نخواهد داشت.

در همین راستا سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

ویژگی‌ها و مشخصات این موشك را كه به نام "خلیج فارس " نام گذاری شده است، ‌به شرح زیر عنوان كرد:

موشك هوشمند و بالستیك "خلیج فارس " یك موشك مافوق صوت و كشتی‌زن بوده و تفاوت آن با موشك‌های قبلی این است كه دیگر موشك‌ها عمدتاً با سرعتی زیر صوت و به صورت كروز عمل می‌كردند اما "خلیج فارس " با سرعتی مافوق صوت و به صورت بالستیك از سطح زمین شلیك شده و به صورت عمودی از ارتفاع بالا می‌تواند هرگونه ناو و یا شناور دشمن را مورد هدف قرار دهد.

شعاع برد عملیاتی این موشك 300 كیلومتر است كه در آینده نزدیك نسل جدید آن با بردی بیشتر تولید خواهد شد.

موشك "خلیج فارس " به صورت هدایت تركیبی عمل كرده به طوری كه جستجوگر آن در فاز نهایی بر روی هدف قفل می كند و در این حالت هرگونه شناور دشمن هیچ راه گریزی از اصابت این موشك كه كلاهكی با حدود 650 كیلوگرم مواد منفجره دارد، نخواهد داشت.

سوخت موشك "خلیج فارس " جامد است و این موشك توسط مركز تحقیقاتی نیروی هوافضای سپاه طراحی و توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تولید شده است.

تصویر موشک بالستیک خلیج فارس و لحظه ی اثابت به هدف

لینک مستقیم فیلم پرتاب موشک (با تشکر از دوست عزیزم جناب stuka)

مطلب بر گرفته شده از خبر گزاری فارس/میلیتاری

 


 


ارسال شده در : فناوری موشکی ، تسلیحات دریایی ، نظامی ،


 



 

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

و اینک دستاوردی دیگر از فرزندان ملت موشکی زمین به زمین حاصل 25سال تجربه:

 

موشک قیام1

 

 

‌این موشك که از سوخت مایع بهره می برد از كلاس جدید موشك‌های ایرانی است كه دارای ویژگی‌های فنی جدید و قدرت تاكتیكی منحصر به فرد است, برد متغیر و رادارگریزی و نداشتن بالک از جمله ویژگی‌های این موشک می باشد همچنین از ویژگی‌های دیگر این موشك این است كه احتمال اصابت موشك‌های دیگر به آن به شدت كاهش یافته است.

سردار وحیدی نداشتن بالك را جزو ویژگی‌های موشك قیام دانست و تصریح كرد:‌ كمتر موشك‌هایی این قابلیت را دارند و از آنجا كه قیام یك موشك زمین به زمین است این موضوع قدرت تاكتیكی فراوانی را به آن می‌دهد.

وی به سیستم هوشمند هدایت موشك قیام اشاره كرد و افزود: از ویژگی‌های دیگر این موشك این است كه احتمال اصابت موشك‌های دیگر به آن به شدت كاهش یافته است.

برد متغیر و رادارگریزی؛ 2 ویژگی مهم موشك بالستیك "قیام "

رئیس سازمان صنایع هوافضا وزارت دفاع گفت: موشك بالستیك قیام قابلیت پرتاب از انواع لانچرهای خاص را دارا بوده و سرعت آماده سازی آن به حداقل ممكن رسیده است.

سردار سید مهدی فرحی رئیس سازمان صنایع هوافضا وزارت دفاع در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، با اشاره به آزمایش موفقیت‌آمیز جدیدترین موشك بالستیك ساخت متخصصان دفاعی كشورمان با نام "قیام "، تولید این موشك را ورود به عرصه جدید در ساخت موشك‌های بالستیك دانست و افزود: یكی از مهمترین ویژگی‌های موشك قیام، نداشتن بالك است كه علاوه بر افزایش سرعت، قابلیت پرتاب موشك از انواع لانچرهای خاص را به آن می‌دهد.

فرحی موشك قیام را یك موشك با برد متغیر توصیف كرد و افزود: "قیام " بنا بر ماموریت‌های تعریف شده، می‌تواند اهداف را در فواصل مختلف مورد اصابت قرار دهد.

وی كیفیت موشك قیام را در سطح بسیار مطلوب ارزیابی و تصریح كرد: در حقیقت می‌توان گفت تجربه 25 ساله صنعت دفاعی كشور در عرصه هوافضا، در این موشك خلاصه و ویژگی‌های متنوع رادارگریزی در "قیام " لحاظ شده است

رئیس سازمان صنایع هوافضا وزارت دفاع، سرعت آماده سازی و شلیك موشك قیام را یكی دیگر از ویژگی های مهم آن دانست و گفت: این زمان به حداقل ممكن رسیده است.

فرحی در خصوص رادارگریزی موشك قیام نیز خاطرنشان كرد: تمامی ویژگی‌ها از قبیل جنس، مواد و دیگر خصوصیات، در این موشك مد نظر قرار گرفته است.

(سایر ویژگی‌های این موشک بعد از اعلام مسئولین در همین قسمت اعلام خواهد شد)

 

 



ارسال شده در : نظامی ، فناوری موشکی ،


 



 

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم**



نفربر براق ساخت ایران**

نفربر براق یک نفربر ساخت ایران است که در کل یک نفربر زرهی خاکی و آبی با حفاظ زرهى مناسب و تحرک بسیار بالاست. نفربر براق متناسب با تهدیدات و شرایط عملیاتی امروزه مدرنیزه شده است. قادر به انجام ماموریت در كلیه شرایط نبرد و تعقیب و مراقبت از نیروهای خود می‌باشد.در ایران سالانه بیشتر از 20 تا 40 دستگاه از این نوع تولید می شه که دارای زره پیشرفته و حفاظ ‌‌‌‌NBC (شیمیایی-میکروبی-هسته ای) است. این نفربر قابلیت تجهیز به توپ و تیربار، تانك پل‌گذار،را هم دارد. این نفربر قابلیت داره که به تیر بار هایی همچون 12.7 mm تجهیز بشه .همچنین این نفربر این قابلیت را هم دارد که خمپاره های 120 میلیمتری پرتاب کند ای

نظر گذاری مساوی با تبلیغ رایگان و دوستان وقتی نظر میگذارید با ذکر سایت خود نظر خود را ارسال نمایید

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






+ نوشته شده در شنبه 18 آذر 1391برچسب:,ساعت 20:14 توسط omid |
مطالب پيشين
» تغییر آدرس وبلاگ
» جدید ترین جنگ افزار ها
» شماره دوم مجله جهان فناوری
» گیکفا پلاس ایرانی 2
» مراحل ساخت بازی سایبر پانک
» نقد و بررسی
» چهارمین آسمان سامسونگ
» نقد بازی کرایسیس 3
» دانلود شماره اول مجله جهان فناوری
» پرونده کامل هوای مرده 3 در دو بخش
» عکس روز
» منظر باشید ویژه نوروز 1392
» باکس آرت
» گیمفا پلاس 4
» ویدیو سگ های نگهبان
» اسکرین شات
» یو بی ساقت





پيوندها


عینک آفتابی کررا khaterat دانلود جو الکترونیک آرتز سینمای ایران بازی آنلاین باحال ماشینی سایت مرجع دینی گیم 7 بازی و گیم برترین موزیک های دنیا لینک گاه فونj های فارسی ساعت رومیزی ایینه ای رقص نور لیزری موزیک

وبسایت ما رو لینک کنید و بعد لینک بذارین





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

پيوندهاي روزانه

دانلود جو
آنتی ماسون
الکترونیک آرتز
سایت اساسین
گیمفا
سایت مرجع دینی
حمل و ترخیص خرده بار از چین
حمل و ترخیص چین
شوری سنج اکواریوم
مستر قلیون
یکانسر
آی کیو مگ

 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

طراح قالب

Power By:LoxBlog.Com & NazTarin.Com